www.gwopa.org#xenical, price of clomiphene online, buy cephalexin online, anastrozole arimidex without prescription, fluconazole online, Aciphex online without prescription

Ninjavideo – Enkla tips om videoproduktion & publicering

Under seminariet Agil videoproduktion & publicering så höll Björn i en session om Ninjavideo där han gav många tids om hur man kan tänka kring enkel videoproduktion och även om vikten av hur att tänka kring hur video bör publiceras.

Björn går igenom tre huvudpunkter
- Skillnaden mellan text och video
- Tips och trix med mobilvideo
- Tankar om den optimala paketeringen

Seminariet arrangerades av 23 video i samarbete med Falkevik & Danehav och hölls den 4:e maj hos .SE i Stockholm.

Tips och trix med mobilvideo

Björn visade upp fyra demofilmer för att visa upp några viktiga saker att tänk på med mobilvideo.

Ljuddemo: Först visade Björn skillanden mellan att endast nyttja den internet micken eller att använda en extern, i det här fallet en headsetkabel. Han visade också på hur viktigt avståndet till micken blir.

Ljuddemo: Det är också mycket att tänka på ljudmiljön när man spelar in. Uttnyttja rummet maximalt. Använd exempelvis rum som har mycket textilier som dämpar ljudet.

Ljusdemo: Det är också viktigt att nyttja ljuset på rätt sätt. Undvik motljus och använd istället ljus från fönster och fasta lampor till din fördel.

Vad som sägs: Om personen som ska prata i en film inte minns vad den ska säga så spelar det ingen roll hur mycket fotografen tränat och hur mycket dyr utrustning man köpt. Leveransen måste bara sitt. Så där precis som med allt annat gäller det bara att öva, öva öva.
 

Se de övriga sessionerna
Om Lärarkanalen – Charlotte Love
Att återuppfinna allt med video – Thomas Madsen-Mygdal

Björn Falkevik

Om Petter Karlsson

Petter Karlsson är producent och ser till att både livesändningar och filmproduktioner hålls ihop. Ses ofta i fluga.