Nya tider, nya lokaler. Hit flyttar vi!

Robin DanehavFKDV, Flytt1 Comment

Tellusborgsvagen67

I fredags skrev vi äntligen kontrakt på ny lokal, efter att ha letat i över ett års tid. Superkul! Idag träffades vi hela gänget och hade frukostmöte på ett café i närheten för att sen gå in gemensamt och känna in det nya. Lokalen ligger vid Telefonplan på Tellusborgsvägen 67, det är en gammal industrifastighet i ett klart trevligt område.

Det är som du ser på videon vääldigt mycket att göra innan vi kan flytta in. Men vi har letat så länge efter en lokal där vi kan få in en studio i vettig storlek med bra takhöjd (minst 4,5 meter har vi haft som krav), en lounge-yta i förbindelse till den, mycket kontorsplats, bra förråd, konferensrum och lite allmänytor. Här får vi allt plus en extra studio som är lite mindre och även kan fungera som bio och screeningrum.

Planen är att vi ska flytta 1 augusti. Nu återstår bara lite rivande, målande och byggande innan det är möjligt.

Sen vill vi ha in förslag på namn på den nya platsen. Bring it on! Om du lämnar det vinnande bidraget så ramar vi in en bild på dig på väggen och du blir vår stående hedersgäst.

maybeyou

Hej så länge!

About the Author

Robin Danehav

Facebook Twitter

Robin Danehav är en av FKDVs grundare och fungerar som någon slags producent, projektledare och idéspruta. Passionen ligger i berättande och att få saker att fungera och engagera. Drömprojektet är något där en stor skara människor är emot någonting, som sen byter åsikt och blir positiva.

One Comment on “Nya tider, nya lokaler. Hit flyttar vi!”

  1. Anton Johansson

    Haha om ni är 100m från svenska hamburgerköket ÄR det midsommarkransen. Kul! Vi hade kontor där tills i november och vi trivdes! Skönt place, mycket plats. Lycka till! Kommer bli hur bra som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *