Vilka är vi?

Ett team bestående av en samling människor vars minsta gemensamma nämnare är viljan att utforska och lära sig nytt. Allt det nya som plockas upp gallras och korspollineras till nya lösningar på det vi älskar: problem som från början inte ser ut att kunna lösas.

Vad är Social Video?

Social video handlar om att ta med tittaren dit den inte själv kan ta sig. Antingen i tid, eller rum. Det bär något som engagerar. Målgruppen kan vara i vilken storlek som helst. Mätvärdet på om det är lyckat utgår ifrån om rätt personer agerat på budskapet snarare än det totala antal som utsatts för det.

Mer konkret producerar vi video för internet och publiceringen av det för att nå fram till tittaren. Det kan ta formen av livesändningar från event, filmat innehåll till en företagsblogg eller reportage om nya fågelarter i finska lappland.


Vem ska du ringa?

Om du inte har någon specifik preferens så går det bra att ringa till kontoret (under kontorstid) på 08-39 04 39. Annars hittar du alla våra kontaktuppgifter på kontaktsidan.

Vi bor vid Telefonplan, på adressen Tellusborgsvägen 67, i vår lokal som vi kallar för Campground. Och vi har en husvagn.

Hoppas vi ses snart!

Så hittar du till oss

Enkelt. Du tittar på kartan här och memorerar vägen…