Valkampanja med Volvo

Valet börjar närma sig och du kanske funderar på att delta i kampanjen för ett särskilt parti. Vill du nå ut till väljare som kanske inte ens brukar rösta kan du behöva kunna åka fram och tillbaka i landet. Det kan bli ett äventyr och samtidigt en merit. Leta upp den bästa begagnade bilen – kanske en Volvo – och ge dig iväg!

Redan dags för valkampanj?

Det kan kännas som att det är lång tid kvar till valet, men med tanke på att inte särskilt mycket händer under sommaren är det hög tid att satsa för den som vill nå ut. Det mesta i valkampanjerna och utformandet av dem är redan färdigt, liksom hur de ska finansieras. Samtidigt finns det alltid plats för personligt engagemang och egna initiativ. Så det är dags att leta upp den bästa begagnade Volvo bilen och börja formulera argument du kan använda vid dörrknackning och torgmöten. En begagnad Volvo kan vara den bästa bilen du kan hitta just nu. Att köpa en begagnad Volvo är dessutom politiskt smart med tanke på miljö och hållbarhet. Tänk på att välja den bästa bilen som förmedlar var du står politiskt och vad du vill ge för intryck.

Att bli politiskt engagerad

När du vill att andra ska engagera sig i politik kan det hjälpa att tänka på hur det gick till när du blev intresserad, eller hur det skulle kunna gå till. Kanske såg du någon av de uppmärksammade tv-serierna om amerikansk politik och började fundera på hur det egentligen ser ut i Sverige? Med hjälp av mobilen är det lätt att ta reda på mer om det politiska läget och genom sociala medier kan du hamna mitt i den politiska debatten som pågår utan paus. Det här är saker många kan relatera till och som kan vara till nytta när du är ute och pratar med folk inför valet.