Workshop med 23video om agil videoproduktion och publicering

Petter KarlssonKunskap7 Comments

23 Video Logo

Fredagen den 4:e maj så är Björn med och håller i ett gratis seminarium under rubriken ”Agil videoproduktion och publicering”. Evenmanget görs tillsammans med Charlotte Love från Lärarförbundet och Thomas Madsen-Mygdal, grundaren av videoplattformen 23 Video.

Video på webben erbjuder fantastiska möjligheter. Genom att göra din kommunikation äkta och engagerande fungerar video som ett utmärkt verktyg för din verksamhet eller organisation.

Produktion och användning av video kan verka som en svår utmaning – hur ska du få ut ditt budskap? Hur skapar man en personlig touch på videorna? Och hur kan man bäst kommunicera och visa sin företagskultur?

Vi vill gärna dela med oss av våra erfarenheter och visioner med video på webben. Vid detta seminarium kommer vi ge praktiska och konkreta förslag på hur snabb och agil videoproduktion kan vässa din organisations kommunikation och marknadsföring. Användarvänliga och innovativa verktyg, lätt produktion med exempelvis iPhone, livestreaming, snabbpublicering och distribution – dessa är bara några av de ämnen vi kommer beröra.

Seminariet öppnar upp till samtal genom att presentera best practice cases och exempel på organisationer som har tagit sig an utmaningen att använda video på nya och inspirerande sätt. Deltagande är kostnadsfritt, men var beredd på att återuppfinna allt med video!

Seminariet hålls i Stockholm, fredagen den 4. Maj, 09:00 till 11:30.

Läs mer och anmäl er här!

About the Author

Petter Karlsson

Petter Karlsson är producent och ser till att både livesändningar och filmproduktioner hålls ihop. Ses ofta i fluga.

7 Comments on “Workshop med 23video om agil videoproduktion och publicering”

 1. Pingback: Hackernytt | Om startups och allt som hör till. På svenska. | Workshop med FKDV & 23video om agil videoproduktion

  1. Fkdv

   Hej!
   Vi ska nog se till att det streamas. Allt annat är ju kapitalförstöring :) //robin

   17 apr 2012 kl. 09:47 skrev Disqus:

   1. Nils Östergren

    Tänkte väl det, men det är något motsägelsefullt över att ni inte arrangerar det som ett webbsänt arrangemang :)

    1. Robin Danehav

     Det är ju inte vi som arrangerar. Det är ju 23video tillsammans med .SE som anordnar alltihop. Björn är bara där som en talare. Men vi ska nog sponsra med en livesändning om vi får.

     1. Nils Östergren

      Tack! Ni har alltid varit generösa med era kunskaper! Mycket uppskattat. Ska skälla på de andra :)

 2. Robin Danehav

  Det är ju inte vi som arrangerar. Det är ju 23video tillsammans med .SE som anordnar alltihop. Björn är bara där som en talare. Men vi ska nog sponsra med en livesändning om vi får.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *